Yogatality nu ook in Rosmalen

Yogatality nu ook in Rosmalen

Yogastudio Yogatality is gespecialiseerd in hatha yoga en yin yoga en heeft sinds kort uitgebreid naar hatha yoga in Rosmalen.

 

In Rosmalen bij Yoga-Zin is het les geven echt begonnen voor mij. Alexandra van Yoga-zin heeft mij in 2015 mijn eerste podium gegeven. Na die eerste les viel ik regelmatig bij haar in en na een tijdje kreeg ik mijn eigen les op maandagavond en woensdagochtend bij haar. In die periode in 2015 ben ik met Yogatality begonnen, een klein groepje op woensdagavond in het pavilion van Woburn, de lokale tennisclub – yoga in Vught. Na een half jaar ging ik op zoek naar een ruimte, waar ik nu inmiddels al weer drie jaar met veel plezier les geef. In 2016 werden mijn lessen als freelance yoga teacher al snel uitgebreid. En nu 3,5 jaar verder geef ik tussen de 8 en de 12 lessen per week, zowel hatha- als yin yoga. Voor Yogatality en als freelancer – geef ik groepslessen, privélessen en yoga voor bedrijven.

 

Yogatality vanaf januari dus ook in Rosmalen in Perron 3. Dan ga ik mijn huidige  hatha yoga les op maandagavond bij yoga-Zin overnemen. Voor de yogini’s die les volgen bij Yogatality in Vught, kunnen vanaf januari ook eventueel een les inhalen in Rosmalen en omgekeerd, mits er plek is. Voor degene die de lessen volgen of gaan volgen bij Yogatality in Rosmalen, kunnen eventueel een gemiste les ook inhalen bij yoga-Zin op vrijdagochtend 8.45 uur, by Alex. Ik kijk er naar uit om met Alexandra verder samen te werken bij Perron-3.

 

 

Mariëlle

 

Mariëlle Scholten